Bijoux
0

Няма продукти

  • Доставка

    0,00 лв
  • Безплатна доставка над 35лв или вземи лично от офис

  • Общо

    0,00 лв

Категории

Начало > Връщане и рекламации

Връщане и рекламации

Връщане на стоки поради отказване, връщане или рекламация се осъществява с предварително известие от Ваша страна по е-mail, като посочите причина за връщането "Отказване и връщане"

Условия за отказване и връщане на стоки закупени от сайта на електронен магазин Bijoux.bg:

7 дневен срок за отказване (според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ)

Ако върнете закупената стока в срок от 7 работни дни от датата на получаване и тя е неизползвана, Креатива Вижън ЕООД ще възстанови пълната стойност на стоката без направените разходи за услуги, транспортни разходи и такса за наложения платеж или за банковия превод.

Стойността на върнатата стока, може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по желание на клиента да се възстанови на посочена от него сметка в 30 дневен срок от датата на връщане на стоката.

14 дневен срок за връщане

Вие може да върнете всяка стока, закупена от сайта на електронен магазин Bijoux.bg в 14 дневен срок от датата на закупуване (получаване). Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка и с пълна окомплектовка, включително транспортна опаковка. В този случай Креатива Вижън ЕООД удържа такса в размер на 15% от стойността на стоката за преопаковане и обработка. Стойността на върнатата стока, може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по Ваше желание да се възстанови на посочена от Вас сметка в 30 дневен срок от датата на връщане.

Не се възстановяват суми за извършени услуги както транспортни разходи, такси за плащане чрез банков превод, такса за плащане чрез наложен платеж. Креатива Вижън ЕООД ще начисли допълнителна такса за нарушена окомплектовка или нарушен външен вид, ако част от пълната окомплектовка липсва или продукта, който е върнат не е във вида, в който е изпратен (изглеждащ като нов).

Рекламации

Условия за връщане на стоки по рекламации на стоки закупени от сайта на електронен магазин Bijoux.bg:

Рекламации при явни дефекти на продуктите се предявяват в рамките на 3 работни дни след закупуването на стоката. При констатация на дефектен продукт ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатените от Вас средства в пълен размер не по-късно от 30 работни дни от датата на закупуване (получаване). Стойността на стоката върната по рекламация може да се ползва като кредит за бъдещи покупки.